S-au pus în vânzare biletele pentru Universitatea Craiova – FCSB

FCSB şi Universitatea Craiova au cea mai mare medie de spectatori la meciurile de acasă din acest sezon. Oltenii se așteaptă la un stadion plin la meciul cu FCSB din week-end considerat un joc decisiv în lupta pentru titlu.

FCSB şi Universitatea Craiova ocupă primele două locuri în acest sezon la media de spectatori la meciurile de pe teren propriu, FCSB având în medie 12 mii de fani la partidele de pe Arena Naţională, în timp ce Universitatea Craiova are în medie 11.000 de spectatori la meciurile de acasă. De menţionat că oltenii au jucat în prima parte a campionatului la Severin partidele considerate pe teren propriu. În turul play-off-ului cele două echipe au remizat, 1-1.

Fanii olteni se mobilizează intens pentru meciul din week-end. „Duminică, 30 aprilie, ora 21:00, umplem „Vulcanul Ion Oblemenco” la meciul cu FCSB-ul, ne sprijinim unii pe ceilalți și luptăm împreună pentru ceea ne dorim cu toții: victoria în derby. Sărbătorim împreună cea mai mare performanță europeană a Științei și continuăm lupta pentru podium! Biletele pot fi achiziționate: – Online, de pe http://bilete.ucv1948.ro, Magazinul oficial din Electroputere Mall, – Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, – Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour), – În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă.

Prețurile biletelor: Peluza Nord – 20 RON, Tribuna a II-a – 40 RON, Tribuna I – 60 RON, Tribuna VIP 2 – 90 RON, Tribuna VIP – 130 RON. Închide televizorul și simte atmosfera din Vulcan”,  este mesajul clubului Universitatea Craiova pentru fanii săi.

Galeria din Peluza Nord s-a mobilizat deja pentru acest meci. „Toată lumea duminică în Peluza Nord, să cântăm împreună şi să purtăm ŞTIINTA spre victorie” este mesajul galeriei Universităţii Craiova, care anul trecut a avut o coregrafie în stil sud-american la derby-ul cu FCSB, mesajul fiind „Vamos Craiova!”

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: