S-au prins în horă cu vârstnicii din Cîlnic

Mai mulți lideri ai PNL Gorj au răspuns invitației primarului din comuna Cîlnic, de a participa la sărbătorirea vârstnicilor din localitate.

“Împreună cu senatorul liberal Daniel Fenechiu, am răspuns invitației primarului Dumitru Vulpe care a organizat o mare petrecere în cinstea vârstnicilor din comuna Câlnic. Îl felicit pe primarul comunei Câlnic, Dumitru Vulpe, pentru grija pe care o poartă bunicilor și părinților noștri”, a transmis senatorul de Gorj, Ion Iordache.

La eveniment au participat și primarul din Rovinari, Robert Filip, președintele seniorilor PNL, Constantin Dumitrescu, dar și alți liberali care și-au dorit să fie alături de cei peste 400 de seniori prezenți la petrecere.

"A fost o zi specială pentru mine. Spun că a fost specială pentru că am avut prilejul să mă aflu din nou în mijlocul seniorilor comunei Câlnic, după doi ani de pauză datorată pandemiei. Este deja o tradiție ca, in fiecare an, în luna octombrie, să fie organizată “Ziua vârstnicului” la nivelul comunei Câlnic", a transmis și primarul localității, Dumitru Vulpe.

Galerie foto



Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: