S-au intoxicat cu soluție antiparazitară

Dramă într-o familie din Bihor, după ce patru membri, printre care două fetițe în vârstă de patru și doi ani, au fost aduși în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Bihor, din cauza unei intoxicații cu soluție antiparazitară destinată animalelor. Incidentul s-a petrecut în această dimineață.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bihor, Lisa Crăiuț, cele două fetițe sunt internate în secția Clinică ATI II. Fetita de doi ani se află într-o stare critică, fiind intubată și ventilată mecanic, în timp ce fetița de patru ani este trează și conștientă, dar și ea internată în aceeași secție de terapie intensivă.

Mama și mătușa fetițelor au fost internate pe secția clinică ATI I, una dintre ele fiind, de asemenea, intubată și ventilată. Toate cele patru persoane s-au intoxicat în urma contactului cu soluția antiparazitară folosită de una dintre femei.

"Este vorba despre 4 persoane care s-au intoxicat cu soluție antiparazitară pentru animale. Mama și mătușa sunt internate pe secția Clinică ATI I, una dintre ele fiind intubată și ventilată", a declarat Lisa Crăiuț.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: