S-a oprit cu TIR-ul în gardul unei case

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva minute, pe DN66. Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case.

O femeie, aflată pe marginea drumului a fost acroșată de mașina de mare tonaj.
Traficul se desfășoară pe o singura banda.


actualizare, ora 13.00. "La data de 22 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au fost  sesizaţi prin SNUAU 112, de un participant la traficul ruier cu privire la faptul că pe D.N. 66 - localitatea Sărdănești, s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime. 

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din Baia de Fier, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă pe DN 66 – Sărdănești, din direcția localității Filiași către Târgu Jiu, ar fi pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă, unde ar fi acroșat o femeie, în vârstă de 57 de ani, din comuna Plopșoru, sat Sărdănești, ce se afla pe acostament, ulterior intrând în gardul de beton al unei locuințe. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, aceasta fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Turceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale", a comunicat IPJ Gorj.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: