Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Romanescu şi Andrei devin azi înalţi funcţionari publici

Subprefecţii Marcel Romanescu şi Liviu Andrei susţin azi la Bucureşti concursul pentru a dobândi statutul de înalt funcţionar public. Cei doi au urmat, ca şi prefectul Ion Florescu, o serie de cursuri la Institutul Naţional de Administraţie, acum urmând să treacă de testul final.  Ambii subprefecţi speră în note cât mai mari, de statul de înalt funcţionar public depinzând viitorul lor în funcţiile pe care le ocupă de la începutul primăverii. Practic, după ce fiecare subprefect devine înalt funcţionar public, în toamnă şi unul şi altul poate să concureze pe postul pe care acum îl ocupă interimar. La început de toamnă subprefecţii mai dau câte un examen, greu de crezut că îl vor şi pierde sau că vor avea vreun contracandidat, deşi "minuni" se pot întâmpla oricând, după care aceştia pot sta liniştiţi pentru că la schimbarea din funcţie au certitudinea că vor deveni inspectori guvernamentali, cazuri din acestea mai fiind întâlnite la Gorj şi nu numai.
 Marcel Romanescu spune că la cursuri a fost notat cu un singur opt deoarece s-a grăbit în perioada alegerilor şi a plecat într-o zi mai devreme spre Târgu Jiu, având treabă la birou. Acesta spune că restul notelor sale sunt de 10 şi, în consecinţă, nu crede că va avea probleme la examen. "Am avut nouă note maxime şi un singur opt şi nu cred că voi avea probleme la examenul acesta", spune cel care este şi cadru universitar şi este extrem de familiarizat cu verificările.
 Spre deosebire de colegul său, Liviu Andrei declară că are emoţii pentru examenul de azi, dar are emoţii şi mai mari pentru fiica sa, care în aceste zile concurează şi ea la Bucureşti pentru a deveni medic. Subprefectul are ca temă la examen Managementul Calităţii în Instituţia Prefectului, despre implementarea calităţii în instituţie ocupându-se anul trecut fostul prefect Victor Banţa, cu care Andrei a fost mereu în conflict. Subprefectul spune că domeniul managementului calităţii nu este ceva nou pentru el întrucât a avut nevoie de astfel de informaţii şi când era inspector şcolar general. "Sunt o serie de termeni specifici pe care îi stăpânesc de pe când eram la Inspectorat pentru că, deşi nu am folosit în public astfel de cuvinte, le cunosc foarte bine înţelesurile pentru că am avut nevoie de ele în acea perioadă. O să vorbesc despre problemele instituţiei, de punctele slabe, de punctele forte şi multe altele. Stresul cel mare nu e examenul acesta, ci cel al fiicei mele pentru că pentru ea e decisiv. Noi, cei mari, toată viaţa o să tot dăm examene, dar am trecut de primele şi asta contează. Oricum, nu e la fel de uşor ca examenul pentru Parlament pentru că acolo e cu voturi, aici e pe bază de şicoală, dacă-mi permiteţi acest termen", spune Andrei.
 


Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: