Parcurile din Rovinari, închise pe perioada stării de urgență

Primăria Rovinari continuă dezinfecția spațiilor publice din oraș. "Astfel, începând cu ora 18:00, reprezentanți ai primăriei, alături de angajații firmei specializate în operațiuni de dezinfecție, au continuat să acționeze cu soluții pe bază de clor. Au fost vizate zonele rămase neigienizate de seara trecută, precum și cartierele Vârț Nou, Vârț Vechi și Poiana. Mâine, cartierele Vârț Nou, Poiana și Vârț Vechi vor fi vizate și de o acțiune de dezinfecție", a anunțat primarul Robert Filip.

După această etapă de dezinfecție, vidanja, tractorul și mașina de pompieri, care au fost echipate în regim de urgență cu stropitori, vor acționa din două în două zile pe străzile din oraș.

"Totodată, vă aduc la cunoștință faptul că parcurile și locurile de joacă dezinfectate în această seară vor fi sigilate și vor rămâne așa pe toată perioada stării de urgență decretată de Președintele României. Pe această cale, vă rog, dragi părinți, să nu mergeți cu copiii în aceste locuri. Știu că nu va fi ușor, dar cu toții trebuie să facem eforturi pentru a traversa cu bine această perioadă", a mai precizat primarul Filip.

Acesta face apel la populație să se informeze din surse sigure și, totodată, să urmeze recomandările autorităților.

Vizualizări: 2,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: