Randall Brumant se desparte CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu și baschetbalistul american Randall Brumant au ajuns la finalul colaborării, a anunțat clubul gorjean. Adus la începutul acestui an pe postul de pivot, Randall Brumant, aflat la prima experiență în Europa, s-a integrat rapid în angrenajul echipei gorjene și a contribuit decisiv la îndeplinirea obiectivului CSM Târgu Jiu, acela de se menține în Liga Națională de Baschet Masculin.

După o scurtă, dar intensă perioadă petrecută la gruparea gorjeană, baschetbalistul american Randall Brumant a ajuns la final de contract cu CSM Târgu Jiu. Deși aflat la prima sa experiență în baschetul românesc, pivotul de 25 de ani a reușit într-un timp foarte scurt să primească aprecierile publicului gorjean pentru determinarea cu care a intrat de fiecare dată pe parchet. Chiar dacă sezonul intern nu s-a încheiat, Randall Brumant a primit acceptul conducerii gorjene de a se întoarce acasă, acolo unde Randy se pregătește pentru un eveniment important din viața sa.

”Randall va avea un evenimente important în viața sa, motiv pentru care a solicitat întreruperea colaborării pentru acest sezon. Fiind vorba de un eveniment fericit am acceptat solicitarea lui, pentru că și el, la rândul lui, a avut un aport important în ceea ce privește realizarea obiectivului. Îi mulțumim lui Randall pe această cale pentru aportul adus și îi urăm mult succes în carieră. Nu îi spunem la revedere, ci poate pe curând!”, a spus pentru csmtargujiu.ro Claudiu Alionescu, director tehnic al CSM Târgu Jiu.

Clubul CSM Târgu Jiu a anunțat că îi mulțumește baschetbalistului american pentru efortul și determinarea pe care le-a demonstrat în perioada petrecută la Târgu Jiu și îi urează multă baftă mai departe în carieră!

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: