Baschetbaliștii gorjeni încep lupta pentru locul 11 iar miercuri joacă la Târgu Mureș

CSM Târgu Jiu se va confrunta în această săptămână cu CSM Târgu Mureș în lupta pentru locul 11 din Liga Națională de Baschet Masculin. Baschetbaliștii gorjeni se vor deplasa în Transilvania pentru primul meci cu echipa din Târgu Mureș.

Liga Națională de Baschet Masculin se apropie de final, iar echipa pregătită de Kresimir Basic și-a îndeplinit obiectivul, acela de a se menține în prima ligă de baschet a României.

Mai mult, după ce a trecut și de CSM Galați, echipa pregătită de croatul Kresimir Bacis și-a câștigat dreptul de a se lupta, la final de campionat, pentru locul 11. Misiunea se anunță însă a fi una extrem de dificilă în condițiile în care din tabăra gorjeană vor absenta mai mulți jucători de bază, informează csmtargujiu.ro. "Dylan Frye și Randall Brumant au ajuns la final de contract și au primit acceptul, din motive obiective, să plece acasă. La Târgu Mureș vor absenta și Thomas Kottas și Anthony Durham. Grecul Thomas Kottas s-a accidentat la ultimul meci de acasă, cu CSM Galați, în timp ce americanul Anthony Durham s-a ales cu o accidentare la unul dintre antrenamente și va fi indisponibil pentru duelul din Transilvania", a anunțat sursa citată.

Antrenorul Kresimir Basic nu se arată prea optimist înaintea acestui meci dar a declarat că echipa va merge să își joace șansa: ”Mergem la Târgu Mureș cu lotul pe care-l avem la dispoziție și vom încerca să jucăm cât putem de bine. Este adevărat că atunci când îți lipsesc jucătorii, lucrurile nu sunt așa cum trebuie. Se pare că situația curge în favoarea celor de la Târgu Mureș, dar merge acolo să jucăm și vom vedea la final ceea ce am realizat. În aceste condiții, jucătorii români vor avea mai multe minute. Vor avea oportunitatea de a demonstra și de a ne pune pe gânduri în ceea ce privește construcția sezonului următor”.

Confruntarea din turul 3 al play-out-ului este programată pentru miercuri, 10 mai, de la ora 19:00.

Galerie foto


Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: