Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu rămâne în Liga Florilor!

CSM Târgu Jiu s-a impus în confruntarea cu CSM Galați, scor 28-26, într-un meci care a contat pentru etapa a-24-a din Liga Florilor. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu și-a îndeplinit obiectivul, acela de a se menține în Liga Florilor fără a mai fi nevoie de meciurile de baraj.

Antrenorul Liviu Andrieș și echipa sa au mai scris o pagină de istorie pentru sportul gorjean, pentru handbalul din județul nostru. După promovarea istorică a echipei pe prima scenă a handbalului feminin românesc, Liviu Andrieș a reușit cu o echipă nou promovată să se mențină în elita handbalului românesc fără a mai fi nevoie de meciuri de baraj. „

Alături de Andrei Enache și Gore Albici, Andrieș a reușit un lucru absolut remarcabil, ținând cont că în ultimele sezoane, echipele nou-promovate fie au retrogradat direct, fie au avut nevoie de meciuri de baraj pentru a se menține în prima ligă. Nu a fost cazul echipei din Târgu Jiu. Deși mulți ”specialiști” au prognozat la începutul sezonului că echipa gorjeană nu are nicio șansă, CSM Târgu Jiu a dat peste cap toate calculele și a reușit să se mențină pe prima scenă a handbalului românesc, fiind de multe ori numită, pe bună dreptate, revelația acestui sezon. Mai mult, gruparea gorjeană a furnizat și o altă mega surpriză, calificarea în Final 4-ul Cupei României, lucru care nu s-a mai întâmplat cu o echipă venită din postura de nou promovată în Liga Florilor, și atenție la chiar primul sezon din istoria clubului în prima ligă handbalistică a României”, scrie după acest meci istoric csmtârgujiu.ro.

În meciul disputat duminică, handbalistele de la CSM au întâlnit o echipă destul de arțăgoasă, cu jucătoare tinere și ambițioase, care au oferit o replică solidă la Târgu Jiu. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a transpirat serios pentru a obține cele 3 puncte, care au dus la realizarea obiectivului. Chiar dacă jocul echipei nu a strălucit, handbalistele de la CSM Târgu Jiu și-au făcut treaba până la capăt, s-au suplinit foarte bine și au reușit să obțină victoria, una extrem de așteptată de toată lumea la Târgu Jiu.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: