Progresul Spartac s-a antrenat la Târgu Jiu pentru baraj

Progresul Spartac a reușit să câștige la Târgu Jiu ultimul meci premergător barajului pentru rămânerea în Liga 2. Formația pregătită de Andrei Erimia a învins sâmbătă, în etapa a 7-a a play-out-ului, cu scorul de 1-0, formația ACS Viitorul Târgu Jiu.

Progresul Spartac a avut evoluții ceva mai bune în finalul grupei pentru evitarea retrogradării, bifând patru victorii și un eșec în ultimele cinci meciuri, 9-0 cu Unirea Constanța, 1-0 cu Ripensia, 3-2 cu CSC Dumbrăvița și 0-1 cu Concordia Chiajna și 1-0 cu ACS Viitorul.

Bucureștenii au avut ca obiectiv pentru acest sezon salvarea de la retrogradare, dar nu au reușit să bifeze performanța momentan, urmând să întâlnească în dublă manșă, tur-retur, locul 5 din Grupa A a play-out-ului.

Antrenorul oaspeților de la Târgu Jiu preciza înaintea jocului că va folosi meciul cu ACS Viitorul ca un antrenament pentru jocul de baraj.

”Așa folosim această ultimă etapă din play-out, pentru a face ultimele reglaje înaintea barajului cu Metaloglobus. Vom încerca anumite lucruri pe care vrem să le punem în aplicare pentru meciurile cu Metaloglobus.

Cred că Viitorul va trata meciul serios, nu mă gândesc la problemele lor. E problema lor!”, a spus Andrei Erimia înaintea partidei cu Viitorul pe care echipa sa a câștigat-o cu scorul de 1-0.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: