De ce a părăsit-o Rivaldinho pe Universitatea Craiova!

Rivaldinho a petrecut jumătate de sezon la Universitatea Craiova, însă a hotărât să plece de la formația din Bănie înainte de finalul sezonului. În cele din urmă, fotbalistul brazilian a rupt tăcerea și a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a părăsit gruparea olteană.

La doar câteva zile după ce a părăsit Universitatea Craiova, Rivaldinho a dezvăluit motivul pentru care a decis să plece de la echipa patronată de Mihai Rotaru. Fiul lui Rivaldo a spus ca nu i-a plăcut să fie a treia opțiune de atacant, dar a ținut să spună și că ar fi preferat să joace mai mult.

„Am avut o relație ok (n.r. cu Eugen Neagoe), am discutat și i-am respectat decizia. Părerea mea e că am calitate și cred că trebuie să fiu prima opțiune. Poate a doua, dar măcar să am o șansă să mă lupt. Dar eu mă simțeam în afara luptei, eram a treia variantă după Markovic și Koljic. Cred că am suficientă calitate încât să fiu primul sau al doilea.

Nu voiam să mai fiu stresat și supărat acasă, să stric atmosfera în familie. Nu mai voiam să fiu nervos. Așa, merg 10 zile în vacanță, nu mai vreau să aud nimic de fotbal, apoi revin. Cred că până la finalul lunii voi semna cu cineva. Am variante, dar prefer să nu discut nimic acum. Cred că voi rămâne în România”, a spus Rivaldinho, conform PlaySport.

În cele 27 de apariții la Universitatea Craiova, Rivaldinho a reușit să marcheze doar un gol.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: