PSD a propus noi membri în Directorat. Rujan: „Avem mulți specialiști în partid“

Senatorul PSD Cristinel Rujan susține că mai multe persoane susținute de partidul din care face parte au depus CV-uri pentru a face parte din Directorat, care a devenit nefuncțional prin plecare a doi membri: Gigel Jianu și Lăcrămioara Diaconu-Pințea.

”Cei mai importanți sunt cei care duc munca decizională și operativă de zi cu zi. Nu poți lăsa o structură cu cinci membri cu doar doi membri, să funcționeze doar într-un picior. Trebuie urgent să numească în Directorat noi membri, pentru că există atribuții delegate de la președintele Directoratului către ceilalți directori care au o anumită felie de competență clar stabilită.

Am solicitat expres și rapid numiri în Directorat. Nu există niciun motiv să nu ai schema completă. 

Avem mulți specialiști în partid care lucrează în CEO sau în afara CEO, dar decizia de numire aparține ministrului Energiei. 

Nu este o negociere. Sunt oameni recomandați și pe care ministrul poate să-i aibă sau nu în vedere. Sunt mai multe CV-uri depuse. Oricine poate să depună CV-uri. Noi am mai înaintat propuneri domnului ministru, dar tergiversează în gestionarea problemelor CEO. Este o sincopă managerial majoră“, a spus senatorul PSD la o emisiune de la Tele 3.

Acum câteva zile, șeful său de partid, Mihai Weber, era deranjat de numele vehiculate dinspre PNL pentru Directorat și acuza imixtiuni politice.

Vizualizări: 2,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: