Protestează în faţa Termocentralei Işalniţa

Încă un protest la CEO. Nicuşor Văduva a anunţat pe pagina sa de facebook că va protesta astăzi, începând cu ora 12:45, în faţa Termocentralei Işalniţa.

Salariatul se alătură astfel inţiativei celor din Hunedoara: „Am așteptat destul! Mâine de la orele 12:45 mă voi solidariza cu colegii din județul Hunedoara, mineri și energeticieni care protestează pentru păstrarea drepturilor prevăzute de condiţiile noastre de muncă, condiții în care noi ne desfășurăm activitățile de producție a energiei electrice pe bază de cărbune, drepturi care ne sunt reduse și chiar anulate în noua lege a pensiilor! Deci mâine de la orele 12:45 și eu voi fi prezent într-un mod pașnic, în fața TERMOCENTRALEI ISALNITA, pentru a fi SOLIDAR cu colegii din județul Hunedoara”, a transmis Nicuşor Văduva.

Minerii şi energeticienii din cadrul Complexului Energetic Valea Jiului (CEVJ) sunt nemulţumiţi de prevederile din proiectul noii legi a pensiilor. Ei vor protesta astăzi, de la ora 12:45, la sediile celor patru mine din Valea Jiului şi la termocentrala de la Paroşeni.

Potrivit preşedintelui Sindicatului Muntele, de la CEVJ, Darius Câmpean, prin aplicarea noii legi minerii care vor ieşi la pensie în anii următori vor avea venituri mai mici cu 45 % faţă de colegii lor care s-au pensionat deja.

Vizualizări: 2,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: