Promovări în funcții la o instituție din Gorj. Zeci de angajați vor primi salarii mai mari!

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a anunțat organizarea unui examen pentru promovarea în funcție. Examenul a fost programat pentru data de 31 octombrie 2022, dată la care sunt așteptați să vină nu mai puțin de 35 de angajați ai instituției. Dacă vor reuși să promoveze acest examen, salariile angajaților respectivi vor crește considerabil.

Printre posturile pentru care se va susține examen de promovare în funcție sunt 18 de infirmier, 3 de asistenți, unul de kinetoterapeut, două de registrator medical. De asemenea, vor fi promovați și câțiva muncitori calificați și necalificați.
Examenul va conta în două etape succesive: validarea dosarelor depuse pentru promovare, în data de 24 octombrie și proba scrisă stabilită de comisia de evaluare în data de 31 octombrie.

Pentru a putea participa la examenul de promovare în funcție, candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Una dintre cele mai importante este aceea că angajatul trebuie depună la dosar o adeverință din care să reiese că nu a suferit sancțiuni disciplinare neradiate.

Vizualizări: 5,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: