Mașinile pompierilor gorjeni intră în revizie

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență caută service unde să repare autospecialele și restul mașinilor de serviciu. În total, este vorba de 56 de autovehicule. Pentru aceste cheltuieli, instituția estimează un buget de până la 500 de mii de lei.

Licitația este structurată pe zece loturi în funcție de tipul mașinilor. 56 de autovehicule din parcul auto al ISU Gorj urmează să intre în revizie sau reparații.

“Acord-cadru pentru un numar de 56 de autovehicule din parcul auto al ISUJ Gorj, structurat pe 10 loturi, dupa cum urmeaza: Lotul 1. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor marca VOLKSWAGEN Lotul 2. – Servicii de revizie și reparație a autovehiculelor (șasiu camion) marca MERCEDES BENZ Lotul 3. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor marca DACIA Lotul 4. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor marca NISSAN Lotul 5. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (șasiu camion) marca IVECO Lotul 6. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor ( șasiu camion) marca MAN Lotul 7. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (șasiu camion) marca RENAULT Lotul 8. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (șasiu camion) marca ROMAN Lotul 9. – Servicii de revizie și reparaţie a autovehiculelor (cvadriciclu) marca ARCTIC CAT Lotul 10. – Servicii de revizie și reparație a autovehiculelor marca XIBEIHU, XBH 8x8-2”, au notat cei de la ISU Gorj în caietul de sarcini.

În funcție de durata pe care va fi semnat acordul cadru, pompierii au estimat un buget între 28 de mii și 520 de mii de lei. Ofertele vor fi deschise pe 31 octombrie.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: