Primarii i-au propus lui Udrea să candideze pe colegiul lui Ponta. Vezi ce a răspuns

Primarii pedelişti au avut o întâlnire cu Elena Udrea. Aceştia i-au propus să candideze în 2012 pe acelaşi colegiu cu Victor Ponta, deoarece vine mai des ca el la Târgu Jiu. În ultimele 6 luni a venit în Gorj de 3 ori.

După semnarea celor două contracte, Elena Udrea a avut o întâlnire cu primarii democrat-liberali la sediul partidului. Le-a ascultat problemele şi le-a promis că va face tot posibilul să le dea bani pentru proiecte. Primarii spun că probleme sunt multe, dar au încredere că vor primi sprijin. Au fost mulţumiţi de faptul că au avut ocazia să spună cu ce probleme se confruntă fiecare, deoarece majoritatea primarilor se plâng de proasta colaborare cu parlamentarii de pe colegiile lor. „Probleme sunt multe, dar suntem mulţumiţi că am avut ocazia să vorbim. Eu şi colegii mei i-am propus doamnei ministru să candideze cu Ponta pe colegiu din partea Gorjului, deoarece vine mai des ca el”, a declarat Dorin Filip, primarul din  Rovinari. Mai în glumă mai în serios Elena Udrea a spus că este dispusă să candideze pe acelaşi colegiu cu Ponta. „Chiar îmi spuneau cei de aici că vin eu mai des la Târgu Jiu decât micul Titulescu şi am făcut mai multe pentru oraş şi judeţ decât el. Eu le-am răspuns, mai în glumă, mai în serios, că sunt chiar dispusă să candidez în acelaşi colegiu cu Victor Ponta“, a scris Udrea pe blog.

A adus 19 milioane de euro în colegiul lui Ponta

Elena Udrea a fost prezentă la Târgu Jiu la sfârşitul săptămânii trecute pentru a semna două contracte, unul pentru reabilitarea drumului judeţean Târgu Cărbuneşti- Ţicleni- Peşteana Jiu, în valoare de 12,5 milioane de euro şi unul pentru municipiul Târgu Jiu, în valoare de 6,1 milioane de euro. Udrea a criticat faptul ca deşi Ponta spune că banii se împart politic, acum când Gorjul a primit aceste finanţări nici măcar nu a fost prezent.

Prin primul proiect se vor reabilita 25 de km de drum judeţean şi va trebui implementat în 32 de luni. Proiectul este finanţat în cadrul Axei 2  a POR. Contractele au fost semnate de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu.

„Alocările de fonduri de astăzi sunt încă o dovadă că şeful PSD e un demagog fără seamăn la Bucureşti, care pune continuu placa alocării discreţionare de fonduri, dar nici nu a catadicsit să fie astăzi în propriul colegiu, când Guvernul tocmai a trimis bani pentru proiectul de dezvoltare urbană al Primăriei”

Elena Udrea, Ministrul Dezvoltării şi Turismului

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: