Primăria Rovinari invită cetățenii să participe la „Ziua de Curățenie Națională 2024”

Pe 21 septembrie 2024, România se alătură campaniei internaționale „Ziua de Curățenie Națională 2024”, un proiect inițiat în Estonia în anul 2008. Această inițiativă își propune să curețe teritoriul României de deșeurile aruncate în mod necorespunzător în natură, să atragă atenția asupra importanței menținerii curățeniei și să promoveze imaginea unei țări fără deșeuri.

Primăria Rovinari invită toți cetățenii să se implice activ în această campanie, programată să înceapă la ora 9:00. Participarea fiecăruia contează, fie că este vorba de ridicarea unui simplu ambalaj de pe jos sau de colectarea deșeurilor din locurile publice. Scopul este de a crea un mediu curat și sănătos pentru toți.

Pentru voluntarii care se vor alătura acestei acțiuni, Primăria Rovinari va asigura mănuși și saci pentru colectarea deșeurilor. Cei interesați să participe sunt rugați să se înscrie contactând Compartimentul Urbanism, responsabil de protecția mediului, prin doamna Pungan Ana, sau la numărul de telefon 0800410000.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: