Primăria Bălești organizează concurs pentru funcția de șef centru la Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber

Primăria comunei Bălești anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției vacante de șef centru, gradul I, în cadrul Centrului de zi de socializare și petrecere a timpului liber. Postul este de natură contractuală, pe perioadă nedeterminată, și presupune o normă întreagă.

Concursul va avea loc la sediul Primăriei Bălești, iar proba scrisă este programată pentru data de 4 septembrie 2024, la ora 11:00. Interviul se va desfășura în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise, data și ora exactă fiind afișate împreună cu rezultatele probei scrise.

Cei interesați să participe la concurs trebuie să îndeplinească anumite condiții specifice. Aceștia trebuie să dețină studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul psihologiei, asistenței sociale sau sociologiei, cu o vechime de minimum doi ani în domeniul serviciilor sociale. Alternativ, pot fi absolvenți cu diplomă de licență ai învățământului superior în domeniul juridic, medical, economic sau al științelor administrative, cu o experiență de cel puțin cinci ani în domeniul serviciilor sociale.

Dosarele de concurs se pot depune până la data de 26 august 2024, ora 16:00.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: