Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Primăria Fărcăşeşti pune la punct registrul agricol

Imobilele din comuna Fărcăşeşti vor fi numerotate. Asta au decis autorităţile care vor să aibă o bază de date reală în registrul agricol. În acest sens, prin dispoziţia primarului din localitate s-a constituit comisia pentru distribuirea numerelor la imobile. În acest sens s-a trecut la distribuirea numerelor de imobil conform nomenclatorului stradal transmis în anul 2010 Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

După ce s-a făcut numerotarea locuinţelor din satele Peşteana de Jos, Valea cu Apă, Fărcăşeşti, Fărcăşeşti Moşneni, Roşia Jiu, Rogojelu şi Timişeni au început măsurătorile gospodăriilor din intravilanul Comunei Fărcăşeşti. Se fac măsurători ale construcţiilor şi anexelor gospodăreşti pentru prezentarea reală a imobilelor, precum şi pentru întocmirea planului urbanistic general al comunei Fărcăşeşti. Pentru aceasta, primăria a contractat o firmă specializată şi autorizată care dispune de specialişti dar şi de aparatură GPS de ultimă generaţie. Specialiştilor li se va pune la dispoziţie conturul terenurilor intravilane din planul cadastral şi listele cu numerele imobilelor. „Topografii vor fi însoţiţi în teren de referentul de la Registrul Agricol al Primăriei, de tehnicianul de la urbanism şi de un reprezentant al Compartimentului Taxe şi Impozite. Planurile făcute de topografi vor fi semnate de fiecare proprietar, iar măsurătorile se vor face în fiecare sat, iar datele obţinute vor fi trecute în registrul agricol“, au explicat reprezentanţii primăriei.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: