Primari nostalgici după scaune

Au trecut mai bine de două săptămâni de la alegerile locale, dar unii primari din Gorj încă suspină după fotoliul de primar. Fie că nu au mai fost realeși, fie că au pierdut șansa de a mai candida, sunt edili care se declară nostalgici în postări pe rețelele de socializare. 

Unul dintre ei este primarul din Stejari. Robert Păiuși a pierdut alegerile locale în fața candidatului de la AUR, dar mai rămâne primar până la toamnă, când noul edil va primi postul lui. Robert Păiuși a umplut rețelele de socializare după eșecul de la alegerile locale. În primă fază, a anunțat că va face o ultimă petrecere pentru localnici. Un Untold de Stejari și a întrebat localnicii tot pe Facebook ce artiști își doresc să fie invitați în mica localitate izolată. 

Au urmat apoi multe postări în tricoul pe care e scris PSD: “Doar o viață trăită pentru alții, este o viață care merită trăită”, sună un mesaj postat de edil acum câteva zile alături de manele despre greutăți. 

Edilul a anunțat chiar că vrea să facă un referendum în comună să fie eliminate vizele de flotant, convins fiind că doar așa a reușit principalul său contracandidat să câștige alegerile.

Un alt exemplu este fostul primar din Dănești. Mădălin Paliță, tot de la PSD, n-a pierdut alegerile. N-a mai avut voie să candideze pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a lovit o funcționară de la Primăria Târgu Jiu. Incidentul l-a costat foarte scump, căci instanța a decis că nu mai are voie să ocupe nicio funcție publică. El a pierdut deja primăria, dar a pus candidat în locul său un bun prieten care a reușit să câștige primăria după ce Mădălin Paliță și-a pus și poza sa pe bannerele electorale dedicate noului candidat. 

Și Mădălin Paliță este unul dintre foștii edili care suferă după postul din primărie. Se vede tot din postările pe care le face în mediul virtual. Iată un exemplu: „Atunci când nu mai ești ce-ai fost, și totuși primești peste 1000 de mesaje de felicitare, trăiești un sentiment de mulțumire și un sentiment de fericire greu de descris în cuvinte. Atât timp cât voi putea și atât timp cât îmi va sta în mână să ajut oamenii, îi voi ajuta fără ezitare. Vă mulțumesc și vă iubesc necondiționat dragi prieteni”.

Galerie foto


Vizualizări: 3,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: