Primar: Voi da cadouri la copii. Pot să mă și amendeze!

Mai sunt două luni până la sărbătorile de iarnă, însă autoritățile locale își fac planul de pe acum ce surprize le vor face copiilor de Crăciun. Chiar dacă Guvernul vorbește de austeritate, atunci când vine vorba de cadouri pentru copii, primarii nu țin cont de ce li se impune de la centru.

Un lucru este sigur. Nici anul aceasta sacul lui Moș Crăciun nu va fi afectat de austeritate și va ajunge la copiii din satele județului.

Primarul din comuna gorjeană Roșia de Amaradia este decis să suporte toate consecințele, numai să vadă fericire pe fețe copiilor. "Toți copiii din comună vor primi și anul acesta cadourile, în ciuda ordonanței austerității impusă de Guvern. Indiferent ce va fi, pot să mă și amendeze, îmi asum orice risc și copiii vor primi pachete cu dulciuri de la Moș Crăciun. O sa aloc în jur de 30.000 de lei pentru cei aproximativ 450 de copii din comună", a declarat primarul Liviu Cotojman.

Autoritățile locale din comuna Fărcășești vor să aloce nu mai puțin de 100.000 de lei pentru a aduce bucurie în sufletele copiilor de Crăciun.

"Ca în fiecare an, o să dăm cadouri copiilor și de Moș Nicolae, dar și de Moș Crăciun. Toți copiii de la liceu, de la școală sau de la grădiniță vor primi pachete cu dulciuri. Avem 650 de copii și după rectificare o să alocăm 100.000 de lei pentru pachetele de sărbători", a declarat primarul Constantin Drăgoescu.

Autoritățile locale din comuna Negomir pregătesc pachete cu dulciuri și pentru colindătorii care vor veni la primărie. "Am dat cadouri la copii în fiecare an și ne dorim să facem asta și acum. Am alocat undeva la 24.000 de lei ca să facem câte un parchet cu dulciuri pentru toți copiii, dar și pentru colindători, în funcție de cei care se anunță", a spus Tudor Oiță.

Vizualizări: 1,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: