Ciocolată Dubai, made in Crasna

Ciocolata Dubai, desertul viral al momentului, se produce și în fabrica de ciocolată din comuna gorjeană Crasna. Aici, rețeta cuprinde ciocolată belgiană, pastă de fistic realizată în atelier și cataif prăjit de ciocolatieri. 

Familia de belgieni care au pus județul Gorj pe harta ciocolateriilor din România anunță că are acum la vânzare cel mai apreciat desert al momentului: Ciocolata Dubai.

„Vă așteptam cu drag la Fabrica de Ciocolata Belgiana Carels din Buzesti. Acum am facut Ciocolata Dubai cu pasta de fistic creata la atelier si bineinteles punem si cataif prajit de noi. Haideti sa gustati, e mesajul lui Marie Carels”, cea care a deschis fabrica din Crasna. 

Marie Carels e fostă profesoară de pian. S-a stabilit în satul de munte din Gorj în 2012, când a deschis fabrica de ciocolată unde a angajat femei din comună pe care le-a pregătit și care acum fac praline și figurine de ciocolată ce sunt comandate atât în țară, cât și peste hotare.

Materia primă este adusă din Belgia, dar de multe ori e combinată cu produse românești. Aşa a ajuns să facă bomboane din ciocolată cu magiun de prune, praline cu ţuică ori lavandă sau tot felul de condimente ori fructe confiate.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: