Primar: Se așteptau toți să-i dau afară

„Când am venit primar, toți se așteptau să îi dau afară de la primărie!” O spune un primar aflat la primul mandat. Primarul din Dănești, care a obținut primul său mandat în fruntea primăriei pe lista Pro România, susține că a găsit funcționari pregătiți în cadrul instituției, dar „trebuie puși pe calea cea bună”. Cea mai mare durere a acestuia e că localitatea duce lipsă de investiții și proiecte pe fonduri europene și speră să schimbe acest lucru în următorii ani.

Primarul comunei gorjene Dănești, Mădălin Paliță, a recunoscut că localitatea sa suferă foarte mult la acest capitol. Nu au fost demarate investiții de anvergură în localitate și acum pregătește documentații ca să țintească fonduri europene.

Vrea să atragă sume din exterior ca să poată schimba fața comunei. A mărturisit că mulți angajați din primărie se așteptau să fie dați afară când a fost pus în funcție, dar nu va recurge la demiteri. „Cum să facem noi diferența dintre funcționarii dintr-o primărie unde se obțin șapte proiecte pe fonduri europene și una care nu a făcut nimic? Nu putem nici să dăm oamenii afară, primarul e cel care face treabă. Nu putem să schimbăm acum funcționarii. Eu, când am venit primar, să știți că toți se așteptau să îi dau afară de acolo. Eu zic că am o echipă destul de bună. Ei doar trebuie puși pe calea lor. Sunt într-o zonă virgină din punctul de vedere al proiectelor. Nu am făcut aproape nimic”, a spus primarul din Dănești, Mădălin Paliță, la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: