Drum județean lăsat în beznă pe timpul nopții

Zeci de localnici din comuna gorjeană Scoarța așteaptă de mai mulți ani să fie luminată pe timpul nopții și strada lor. Oamenii au făcut un val de sesizări la Primăria Scoarța și au cerut să fie rezolvată problema, mai ales că nu locuiesc în vreo zonă izolată ca o astfel de investiție să fie greu de realizat.  

Localnicii din Colibași – Bobu au sesizat din nou primăria că nu există iluminat stradal pe drumul județean. Din lipsă de bani, autoritățile nu au făcut nimic până acum, dar au promis că vor rezolva problema.

Primarul localității a transmis că se lucrează deja la un proiect pentru ca oamenii să aibă strada luminată și pe timpul nopții. „Avem drumul județean care face legătura între zona Colibași – Bobu care nu are iluminat public. Cetățenii ne-au semnalat problema. Vin oamenii de la serviciu noaptea. Vom face acolo iluminat. Este o porțiune de un kilometru jumătate care nu este luminat. A fost lăsat, fiind și drum județean, nu au fost nici bani și nu am făcut până acum. Avem proiectant care lucrează la proiect și vom face iluminatul public pentru cetățenii de acolo”, a explicat primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu, la Radio Accent.

Vizualizări: 1,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: