Primar: Oamenii s-au mai liniștit, sperăm să se liniștească și pământul

Gorjenii din localitățile afectate de cutremur încep să se liniștească și să revină la viața și activitățile dinainte de seismele care au zguduit o parte din județ.  Panica a trecut, replicile sunt mai rare și de intensitate mică, iar asta le dă speranță gorjenilor că totul pare să se sfârșească.

Comuna Arcani a fost destul de afectată de seisme. O școală este închisă, la fel și două biserici, însă oamenii de aici au depășit momentul și speră că totul va fi bine.

”S-a mai liniștit lumea. Noi încă mai avem echipe miște care merg în comună ca să liniștească oamenii care s-au panicat. Sperăm să se liniștească și pământul. A fost urât, a trecut, dar a fost și mult spectacol”, a declarat primarul Daniel Coiculescu.

Și în comuna Lelești lucrurile par să reintre în normal. ”Oamenii s-au mai liniștit.  Au avut o săptămână de panică. Am discutat cu majoritatea pe care i-am găsit pe la poartă. A fost și o isterie creată și a dus la panică. Oamenii încep să se reapuce de treabă. Sunt câteva case afectate, în special coșurile sunt distruse și turlele de la biserici care sunt în pericol de a cădea, dar o să intervenim pentru remedierea problemei. E un fenomen neașteptat. Nu ne putem pune cu natura”, a precizat primarul din Lelești.

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: