Preşedinta Republicii Moldova vine în România

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, vine în România sâmbătă. Aceasta se va întâlni cu Margareta, fiica regelui Mihai, la castelul de la Săvârșin. 

„Excelenţa Sa doamna Maia Sandu, Preşedintele Republicii Moldova, va fi oaspetele Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei la Castelul Regal Săvârşin, în ziua de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, de la ora 14. Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu vor întâmpina pe Excelenţa Sa doamna preşedinte Maia Sandu în Satul Regal, la ora 14. Apoi, înaltul oaspete va fi invitat la dejun în Castelul Regal Săvârşin. După prânz, Preşedintele Republicii Moldova va vizita Parcul Regal şi Muzeul Regal al Automobilului alături de Majestatea Sa şi Alteţa Sa Regală”, anunţă Secretariatul Casei Regale.

Preşedinta Republicii Moldova se va afla în România pentru a primi premiul „Timişoara Pentru Valori Europene”

„Preşedinta Republicii Moldova este prima laureată a celei mai înalte distincţii instituite anul acesta de Municipiul Timişoara. Cu această ocazie, Domnia Sa va fi prezentă la Timişoara pentru ceremonia din 13 ianuarie şi va rosti un discurs despre Europa şi valorile care ne definesc”, a transmis Primăria Timişoara.

Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: