Şi-a dat demisia din funcţia deţinută la OPC Gorj

Mădălin Giurcău, comisar șef adjunct al OPC Gorj, şi-a dat demisia. Anunţul a fost făcut de şeful ANPC, Horia Constantinescu.

Girucău a revenit la șefia Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor (OPC) Gorj la 1 ianuarie 2024, după ce ordinul de încetare a suspendării sale a fost semnat în decembrie. Acesta luase hotărârea să se autosuspende din funcție până în februarie, dar a revenit mai devreme.

Într-o conferinţă de presă care a avut loc săptămâna aceasta, vicepreşedintele ANPC a transmis că există probleme de management în ceea ce priveşte OPC Gorj, probleme care vor fi rezolvate curând.

"In cursul acestei dimineți, am primit si acceptat demisia dlui Giurcău, (fostul, începând de luni) comisar șef adjunct al Comisariatului Gorj. Așa cum am semnalat și eu și vicepreședintele M Culeafă, problema ultimilor ani a fost un management discutabil!
Sunt localități în care nu s-a mai trecut de peste 10 ani sau, dacă s-a întamplat, s-a făcut într-o manieră superficială!", a transmis Horia Constantinescu.

Fostul comisar nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vizualizări: 5,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: