Prejmerean a vorbit de momentele grele de la Târgu Jiu

Petrolul a pierdut cu scorul de 1-4 amicalul desfășurat pe stadionul ”Ilie Oană” cu prim-divizionara Chindia Târgoviște în pauza de campionat generată de meciurile naționalelor. Fost jucător la ACS Viitorul Târgu Jiu, Vlad Prejmerean a fost pentru prima dată utilizat de petrolişti.

Din repriza a doua a amicalului cu Chindia, pentru Petrolul a evoluat și ultima achiziție a echipei, mijlocașul ofensiv Vlad Prejmerean, fost la ACS Viitorul Târgu Jiu. Acesta a semnat din postura de jucător liber de contract, după o perioadă mai lungă în care s-a judecat cu fostul său club, care îi falsificase semnătura pentru a nu-l lăsa să plece în altă parte, după cum a dezvăluit liga2.ro. ”Din păcate, n-am mai jucat într-un meci oficial din 12 mai, din meciul de cupă (2-2 la Târgu Jiu cu U Craiova, în ediția trecută a Cupei României, în semifinală), și îmi doresc, vreau să muncesc, am întâlnit un grup unit aici și am încredere în mine că va fi bine. A fost o perioadă dificilă, m-au încercat multe gânduri, dar sunt hotărât să fac fotbal și am fost puternic, am trecut peste. Sunt hotărât să promovez cu Petrolul, de asta am venit. Vreau să pun umărul la promovare. Avem tot ce ne trebuie, avem condiții, echipă, suntem o familie, băieții m-au primit foarte bine. Sunt fericit unde sunt și sper să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Prejmerean.

Despre amicalul cu Chindia, fotbalistul care încă nu a debutat într-un meci oficial pentru Petrolul a spus că echipele sunt de valori apropiate.

Petrolul este lider detașat în Liga 2 și are ca obiectiv promovarea pe care pare decisă să nu o mai rateze.

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: