Prăjitura Twix, extrem de simplu de preparat

Ingrediente necesare: 400 g biscuiți cu cacao, 200 ml lapte, 300 g lapte condensat fiert, 120 ml frișcă lichidă, 100 g zahăr pudră, 500 g mascarpone, 300 ml frișcă lichidă, 100 h zahăr pudră, 4 batoane twix + 4 pentru decor. Tavă de 20*30 cm


Mod de preparare: Trecem biscuiții prin lapte și punem un strat într-o tavă. Peste stratul de biscuiți întindem laptele condensat pe care îl acoperim cu încă un strat de biscuiți trecuți prin lapte.

Tăiem batoanele de Twix în bucăți mai mici. Mixăm mascarpone cu zahărul vanilat și cu frișca (120 ml ) după care încorporăm și bucățelele de Twix. Întindem crema peste biscuiți.

Continuăm cu un nou strat de biscuiți înmuiați în lapte și-i împingem ușor în cremă. Mixăm frișca (300 ml) cu 100 g zahăr pudră și întindem peste stratul superior de biscuiți.

Decorăm cu batoanele de Twix și dăm prăjitura la rece pentru 2 ore.

Vizualizări: 10,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: