Pensiunile din Gorj au lansat ofertele de 1 Decembrie. Va fi degustare de votcă bio

Administratorii pensiunilor din Gorj au lansat deja ofertele pentru Ziua Națională a României. Chiar dacă pe 1 Decembrie sunt programate alegerile parlamentare, românii vor alege dacă merg la urne sau petrec românește la pensiunile din Gorj. În zona Runcu se anunță degustare de votcă bio și berbecuț pe pat de alun.

De exemplu o pensiune din comuna Runcu a lansat programe de 1 Decembrie pentru toate buzunarele.

"Sărbătorește 1 Decembrie la pensiunea noastră! Hai să petrecem împreună Ziua Națională într-un cadru autentic și plin de tradiții! Te așteptăm cu oferte speciale și momente de neuitat. Perioadă sejur: 29 noiembrie - 2 decembrie cu pachet All Inclusive cu 3 mese delicioase pe zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice și petrecere de 1 Decembrie cu bucate tradiționale: fasole cu ciolan la ceaun, berbecuț pe pat de alun muzică live și degustare de vodka bio  Voronskaya. Prețul este de 900 de lei de persoană și se acceptă și carduri de vacanță. Pachetul cu cazare și mic dejun este 450 de lei de persoană", este oferta Pensiunii Balkan Expres.

La o altă pensiune din Runcu, tariful este 1250 de lei de persoană pentru trei nopți cu pensiune completă.

"Vă invităm să sărbătorim Ziua Națională a României într-un cadru deosebit cu 3 mese delicioase pe zi, băuturi alcoolice și non Petrecere specială de 1 Decembrie cu bucate tradiționale fasole cu ciolan la ceaun, berbecuț pe pat de alun, formatie de muzica LIVE multe alte preparate. Va fi degustare de vodka românească bio. Prețul pe  sejur este1250 lei/persoană", anunță Pensiunea Pink House.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: