Parc de peste un milion de lei, la marginea unei comune din Gorj

Un parc de peste un milion de lei a fost realizat la marginea unei comune din Gorj. Este vorba despre un spaţiu verde amenajat în urmă cu câţiva ani în satul Miericeaua, din comuna Cruşeţ. A fost realizat cu bani de la Administraţia Fondului de Mediu, dar nu se bucură prea multă lume de el şi a început deja să se degradeze.

Parcul a costat 1,2 milioane de lei. Dar autorităţile nu au găsit teren disponibil mai aproape de centrul comunei. L-au amenajat la marginea unui sat, la un kilometru distanţă de centrul localităţii.

“Nu am avut alt teren la dispoziţie. Nu este realizat pe mandatul meu, dar sunt de părere că trebuie să avem grijă de ce am preluat. Credeţi că nu ne-am fi dorit toţi un parc lângă şcoală, în centrul comunei? Dar nu aveam două hectare şi jumătate de teren pe care să-l transformăm în parc”, a spus primarul din Cruşeţ, Teodor Godeanu.

Edilul spune că deşi parcul e la marginea satului, oamenii din comună profită de el. „Vin oamenii când e sărbătoare, fac şedinţe foto după o cununie, un botez, o zi onomastică. Merg tinerii să se plimbe, este internet gratuit acolo. Merg mămici cu copii când e vreme bună. Noi nu credem că este o investiţie inutilă. S-au mai degradat lucruri, dar încercăm să întreţinem parcul cu fonduri proprii, să nu cheltuim cu firme specializate. Ne gospodărim cu voluntari, cu beneficiarii de ajutor social”, a mai spus primarul din Cruşeţ.

Galerie foto


Vizualizări: 4,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: