Pandurii mai are nevoie de jucători pentru a forma echipa

Concluzia trasă de antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, după ultimul meci amical, a fost că mai are nevoie de jucători pentru a completa lotul. Gorjenii au pierdut meciul de miercuri, scor 1-2 cu CS Hunedoara, şi au intrat în aceeaşi zi în cantonamentul de pregătire centralizată.

Lotul echipei Pandurii va mai suferi unele modificări în următoarea perioadă, urmând să mai fie aduşi şi alţi jucători. După ce a anunţat de mai multe ori definitivarea lotului, antrenorul Călin Cojocaru a fost nevoit să mai ceară întăriri conducerii clubului pentru că nu toţi jucătorii pe care i-a urmărit l-au convins. La ultimul meci amical tehnicianul a folosit un număr de 22 de jucători și cu aceștia a intrat în cantonament: Iovicin, Opriţa, Buță, Afrim, Robert Stancu, Okeke, Trusescu, Mensah, Earts, Mihai Stancu, Acosta, Pleașcă, Rasoveanu, Cojocaru, Corduneanu, Obeng, Habet, Ciutacu, Petre, Bebeto, Dumitrescu, Nichifor.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat însă că mai așteaptă încă trei fotbaliști după ce a constatat că sunt posturi deficitare: „Am întâlnit la ultimul amical un adversar bun, cu jucători foarte buni şi cu intenţii la fel ca şi noi. A fost un test util pentru noi şi am văzut clar la ce nivel suntem. Mai avem o lună de pregătire de care trebuie să profităm şi să aducem jucătorii de care mai avem nevoie ca să fim o echipă care cu-adevărat se poate bate la promovare. La noi s-a văzut clar la acest meci că mai avem nevoie de 2-3 jucători foarte buni pentru a ne atinge obiectivul”.

Pandurii are ca obiectiv pentru noul sezon promovarea în Liga 2 dar lotul actual nu pare a fi cel necesar pentru îndeplinirea acestuia.

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: