Pandurii a recuperat 7 milioane lei din datorii

Peste 7 milioane lei au fost virați în conturile clubului Pandurii după ce doi dintre membrii asociați au fost executați silit. Clubul a recuperat banii de la doi asociaţi, CEO şi Consiliul Judeţean Gorj, şi mai are de încasat banii de la Primăria Târgu Jiu şi Artego.

Chiar dacă sportiv a retrogradat din Liga 2, fosta vicecampioană a României, Pandurii Târgu Jiu, are acum motive de bucurie. Peste 7 milioane de lei au intrat în ultima săptămână în conturi, după ce clubul gorjean a executat silit doi dintre membrii asociați. Astfel, Complexul Energetic Oltenia și Consiliul Județean Gorj au fost nevoite să vireze 6.5 milioane, respectiv 730.000 lei către Pandurii, bani câştigaţi de club în instanţă după mai bine de patru ani de procese.

Ceilalți doi membri asociați, SC Artego SA, care are de plătit 4.898.219,86 lei și Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei au făcut recurs la decizia executorului judecătoresc, iar Judecătoria Târgu Jiu se va pronunța în acest proces în luna iunie. Cel de-al cincilea membru asociat al clubului, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, care avea de virat 516.983,76 lei, a cedat clubului cota din hotelul Mina de la Rânca dar și alte bunuri pentru a acoperi datoria către Pandurii.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: