Pandemia a ajutat CSM să se lupte la promovare

Oficialii clubului primăriei, CSM Târgu Jiu, vorbesc deja despre un obiectiv îndrăzneţ pentru echipa de handbal feminin. Promovarea în Liga Florilor este un obiectiv realizabil consideră antrenorul Liviu Andrieş care vorbeşte despre un context favorabil.

Antrenorul principal al echipei de handbal senioare a CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieș, consideră că echipa poate obține promovarea în Liga Florilor în acest sezon. Cu numeroase întăriri făcute în vară dar şi cu un context favorabil, dat de pandemia care a dus direct în prima ligă contracandidatele celor de la CSM şi echipa are acum cel mai bun culoar de promovare. „Această pandemie ne-a ajutat, oarecum, pentru că au promovat patru echipe în Liga Florilor. S-a trecut la formatul cu 16 echipe în prima ligă și, promovând aceste patru echipe, am scăpat de niște competitoare”, a spus Andrieş la Accent Tv, considerând că o competitoare de temut este doar Corona Braşov: „În afară de Corona Brașov și echipele de Liga Florilor care și-au făcut formații de ligă secundă, nu mai sunt echipe așa importante și acesta este un avantaj pentru noi. Sperăm să-l fructificăm cum trebuie, iar la anul să ne bucurăm de ceea ce am realizat. Indiferent cu cine vom juca, trebuie să „murim” pe teren, pentru că ne dorim promovarea. Probabil se va ține cont și de zona geografică, să vedem cum se va împărți țara: de la nord la sud sau de la est la vest”.

Adversarul de care se tem gorjenii la posibilele turnee care se vor organiza este Corona Brașov, retrogradată în Divizia A la începutul anului, nu pe criteriul sportiv ci pentru faptul că a utilizat metode interzise de Agenția Mondială Anti-Doping pentru recuperarea sportivelor.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: