Om de afaceri din Gorj, acuzat de falsuri de către finul său

Cunoscutul om de afaceri din Gorj Ion Pau este acuzat de către finul său de fals și înșelăciune. Laurențiu Drumen, din Tismana, susține faptul că patronul său (nașul) a semnat statele de salariul în locul său, dar și faptul că ultimul salariu nu l-a încasat.

După opt ani în care a lucrat la firma nașului său, Ion Laurențiu Drumen spune că l-a acționat în judecată pe omul de afaceri, susținând că semnăturile au fost folosite la ITM Gorj.
”Am lucrat la firma lui timp de opt ani, dar am încetat colaborarea. Am lucrat ca șofer pe TIR, dar ultimul salariu nu mi l-a dat. L-am acționat în judecată, iar instanța a decis că este vorba despre fapte de natură penală. A semnat pe ștatele mele de plată”, spune Laurențiu Drumen.

Omul de afaceri spune că finul său a comis mai multe nereguli, iar banii nu au fost opriți nejustificat. ”Se învățase la plotogării. L-am trimis să facă o cursă în Germania, pentru care eu sunt producător de mobilă, iar la întoarcere, ca să nu vin cu mașina goală, efectuez transport de marfă. A încercat din primul loc și apoi, când să încarce și din al doilea loc, nu a mai putut să preia marfa pentru că încărcase el cu biciclete luate de nu știu unde, cred că furate. Mi s-a scăzut 400 de euro din cursa respectivă. Este finul meu. Eu împreună cu soția mea l-am botezat și tot noi i-am cununat și părinții (...) Când i-am spus tatălui său ce face i-a venit să cadă din picioare”, a spus omul de afaceri Ion Pau.

De asemenea, omul de afaceri spune că această situație nu va rămâne așa, având dovezi care demontează ceea ce spune finul său.

Vizualizări: 14,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: