Paste la cuptor, cu piept de pui și legume
Reţeta de paste cu piept de pui şi legume făcută la cuptor constituie o masă foarte gustoasă. În plus este destul de rapidă şi foarte uşor de pregătit.
Paste la cuptor, cu piept de pui și legume, nu necesită prea multe ingrediente şi pot fi folosite mai ales cele conservate.
Ingrediente:
3 bucăţi piept pui
1 conservă porumb
1 ardei gras, verde
1 ardei gras, roșu
1 ceapă roșie
100 g paste
Condimente
500 g cașcaval ras
Sare
Piper
Usturoi
Mod de preparare:
Fierbem pastele în apă cu sare. Tăiem carnea în bucățele, adăugăm sare, piper, condimentele și dăm la frigider pentru 30 de minute.
Tăiem cubulețe ardeii și călim într-o tigaie cu un pic de ulei încins, apoi adăugăm și usturoiul pisat și carnea. Călim totul împreună până carnea este gata, după care adăugăm porumbul, pastele și amestecăm bine.
Transferăm într-o tavă, presărăm cașcavalul ras și dăm la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius până cașcavalul se topește.