O văduvă a fost înșelată cu 300.000 de euro de un escroc sentimental, care i-a promis un viitor de vis

O văduvă din București care a încercat să își refacă viața a plătit amarnic pentru naivitatea de care a dat dovadă, deși este trecută de 50 de ani. Cel care i-a promis un viitor de vis, a lăsat-o fără aproape 300.000 de euro!

Individul pretindea că este spion și are afaceri de milioane, în Italia. În realitate, a dispărut cu banii împrumutați de femeie. Suspectul a fost identificat marți, chiar de ziua victimei.

Femeia care tocmai a împlinit 54 de ani povestește că l-a cunoscut pe bărbat pe un site dedicat celor care îşi doresc o nouă relaţie. După o întâlnire de poveste, în care bărbatul trecut de prima tinereţe, a plimbat-o cu un Jaguar şi a invitat-o în ceea ce părea vila lui de lângă Bucureşti, a convins-o că are intenţii onorabile. Femeia spera să îşi refacă viaţa după ce rămăsese văduvă cu doi copii.

Vreme de doi ani, bărbatul care îi spunea că lucrează într-un serviciu secret românesc, dar şi că este urmărit de fiscul din Italia, unde ar avea o firmă paravan, a reuşit să o convingă să îi împrumute diferite sume de bani. Pretindea că îl vor ajuta să scape de probleme şi astfel îşi va debloca milioanele de euro.

Femeia a realizat târziu că povestea ei de dragoste este o înşelăciune în toată regula, iar în momentul în care i-a cerut banii înapoi - în total 280.000 de euro, - bărbatul nu i-a mai răspuns şi a dispărut fără urmă. Aşa că a alertat Poliţia.

Victima spune că banii pe care i-a împrumutat erau din economiile ei, din creditele pe care le-a făcut dar şi din împrumuturi făcute la prieteni şi colegi.

Femeia este disperată și se teme că nu va recupera niciodată sumele pe care i le-a împrumutat bărbatului. Altfel, este aproape sigură că îşi va pierde locuinţa şi va ajunge pe drumuri, notează stirileprotv.ro.

Vizualizări: 2,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: