Accident la Târgu Cărbunești

Un accident rutier a avut loc marți seara la Târgu Cărbunești, în județul Gorj, un șofer de 61 de ani ajungând la spital.

Accidentul a avut loc pe str. Pieții, acolo unde un șofer de 45 de ani ar fi efectuat manevra de depășire a autovehiculului ce se deplasa în fața sa, iar într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 61 de ani, care se deplasa din sens opus.

“În urma impactului, a rezultat rănirea persoanei de 61 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 45 de ani, a rezultat o alcoolemiei de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul în cauză a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată de Serviciul Rutier Gorj, fără drept de circulație”, a transmis IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: