O gorjeancă închiriază ținute pentru evenimente. Prețuri!

Vrei să strălucești la un eveniment important, însă bugetul nu îți permite să achiziționezi o ținută elegant și de bun gust, o gorjeancă are soluția. Tânăra din comuna Drăgutești închiriază rochii de elegante pentru evenimente în Gorj.

Zeci sau chiar sute de rochii, de diferite culori, mărimi și modele pot fi închiriate pentru evenimente deosebite. Vorbim de rochii elegante, cu paiete sau dantelă care sunt date spre închiriere.

”Perfect dress îți oferă pentru închiriere rochii de seară elegante,la un preț mult mai mic față de magazine. Indiferent de eveniment: nuntă, aniversare sau alte petreceri, te ajutăm sa scapi de grijile alegerii rochiei de ocazie. Îți oferim o rochie eleganta și de calitate pentru următorul eveniment special, fără a fi nevoie să cheltui o mica avere. Rochiile se pot proba în comuna Drăguțești în urma stabilirii unei întâlniri”, sunt informațiile oferite on line.

Rochiile de închiriate sunt de la mărimea S și pot merge până la XXL, iar prețul variază între 150 de lei și 300 depinde de modelul ținutei. ”Rochiile se pot proba oricând și în urma unei rezervări, în funcție de disponibilitate. Se înmânează cu o zi înaintea evenimentului și se returnează în 1-2 zile maxim după eveniment. După returnare,fiecare rochie, în mod obligatoriu trece printr-un proces de curățare și igienizare. Am decis să nu cer alte sume de bani în afara prețului de închiriere. Am toată încrederea ca veți purta rochia ca și cum ar fi a dumneavoastră”, a mai precizat gorjeanca.

Și cum acest serviciu este relativ nou în Târgu-Jiu, clientele nu au întârziat să apară. ”Am închiriat o rochie și am fost foarte mulțumită. Nu puteam să-mi permit să achiziționez o rochie ca acea pe care am închiriat-o pentru că este destul de scumpicică. Având și mai multe evenimente în acest an nu putea să port o singură rochie și așa am decis să închiriez și a fost cea mai bună decizie. Eu am dat 250 de lei, iar rochia a fost spectaculoasă și a atras privirile. Am avut de unde să-mi aleg ținuta” povestește o tânără din Târgu-Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 4,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: