Nu sunt bani pentru mult promisul drum expres Târgu Jiu – Craiova

Deputatul Radu Miruță anunță că drumul expres Târgu Jiu – Craiova, mult promis în ultimii ani, nu are, de fapt, finanțare. Se fac licitații, dar în documente este menționat că încă nu există bani pentru aceste lucrări. 

Cu toate acestea, cei de la PSD și Compania de Drumuri au postat aproape zilnic mesaje pe rețelele de socializare în care s-au lăudat că au scos la licitație mai multe loturi din drumul de mare viteză promis de mulți ani. 

“Minciuna PSD Gorj a avut picioare scurte. Oficial, drumul expres atat de necesar Gorjului, nu are finantare. Asta a aparut acum in platforma de achizitii publice. Era previzibil pentru oricine avea capacitatea de a citi un buget si o procedura a Comisiei Europene. Este doar a patra campanie electorala in care PSD Gorj ne spune ca daca ii votam, in 2 ani vom avea drumul expres. Au trecut de 8 ori intervalele de cate 2 ani, iar dupa 16 ani, acum vin in prag de campanie cu aceeasi placa, dusa la minciuna extrema si incercare jignitoare de prosteala.

Hai, PSDistilor, dans de unii singuri acum, ca v-a plesnit minciuna inapoi. Ati fost invatati sa luati voturi doar mintind si picurand in urechile oamenilor amagiri. Ati reusit, dar oricine se uita dupa voi, vede ca dintr-un judet minunat s-a cam ales praful. Asta va e adevarata masura a competentei: lacatul pe portile oamenilor, minerit inchis, fabrici inchise, mediu de afaceri cocosat de taxe, iar cei mai vocali, casapiti de controale. Cu minciuna traiesti o perioada, dar nu permanent”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Radu Miruță.

Galerie foto


Vizualizări: 3,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: