Motivul pentru care prețul terenurilor și locuințelor s-a dublat într-o comună din Gorj

Stațiunea de tratament din Săcelu este căutată de gorjeni dar și de oameni din alte județe care vin aici pentru băile cu nămol dar și pentru apele sărate, explică primarul Gheorghe Dumitrelea, iar asta a dus și la creșterea interesului de a investiți în zonă.

Primarul declară că anul acesta au fost multe tranzacții imobiliare în comună.

”Din acest an a crescut foarte mult interesul pentru locuințele din comuna Săcelu scoase 

la vânzare. Eu cred că se întâmplă asta pentru că stațiunea a funcționat la parametri normali, au fost mulți turiști aici la tratament dar și pentru interesul nostru și al CEO pentru ca lucrurile să meargă bine. Anul acesta s-au făcut foarte multe tranzacții imobiliare la Săcelu. S-au vândut și terenuri și case. Chiar zilele astea a venit o persoană să cumpere un teren în zona bazinelor pentru că vrea să construiască aici, Nu pot decât să mă bucur că sunt persoane interesate de a construi la Săcelu. Văd asta și din certificatele de urbanism pe care le eliberez”, a precizat primarul din Săcelu, Gheorghe Dumitrelea.

Nu doar tranzacțiile au crescut la Săcelu, ci și prețurile. ”Mă bucur să se vinde și poate în felul acesta comuna va întineri și se va dezvolta altfel. Am văzut că și prețurile au sărit în aer. Unii chiar cer niște prețuri exagerate. Să vă dau un exemplu, dacă anul trecut un teren de 5.000 de mp se vindea cu 5.000 de lei, acum nu se mai găsește sub 10.000 de lei”, a mai spus primarul din comuna Săcelu. 

Vizualizări: 5,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: