Modernizează străzile asfaltate în urmă cu 20 de ani. "Oamenii vor mai mult!"

În timp ce unii primari din județul Gorj se zbat să scoată comunele din nămol, edilul din comuna Bustuchin începe să modernizeze drumurile asfaltate în urmă cu peste 20 de ani, atunci când a venit în fruntea localității. Deși drumurile sunt în stare bună, oamenii vor mai mult, declară edilul.

Pentru sătenii din comuna Bustuchin, asfaltul la poartă nu este o necesitate ci o normalitate. Mulți au asfalt de când se știu numai că acum vor drumuri moderne, cu două benzi, rigole de scurgere și acostament.

”Am primit finanțare prin programul Anghel Saligny. Este vorba de 1.200.000 de lei, bani cu care voi moderniza 6 kilometri de drumuri din mai multe sate ale comunei. Lucrăm în satele Valea Pojarului, Bustuchin peste Apă, Poiana Seciuri și în Ciorobi. Drumurile sunt asfaltate de mine în 1996-1998 atunci când am venit la primăriei și oamenii nu au mai vrut praf sau nămol la poartă. Acum sătenii vor mai mult, vor drumuri mai late să poată circula pe două sensuri, vor rigole, șanțuri, acostament. Suntem în pas cu vremurile", a declarat primarul Ion Ciocea. 

Vizualizări: 1,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: