Modernizare pentru cantina şi căminul unui liceu din Târgu Jiu

Cantina şi căminul Colegiului Naţional "Spiru Haret" din Târgu Jiu vor intra într-un amplu proces de reabilitare. Proiectul se află la stadiul de licitaţie.

"Împreună cu Primăria Târgu Jiu am făcut un proiect de reabilitare amplă a căminului şi cantinei şi a venit o derogare de aproximativ 2 milioane de euro. Mobilierul din cantină avea 30 de ani, l-am schimbat în 2021. La fel şi maşina de gătit, vesela, le-am schimbat în 2021. Am investit în cantină 100.000 lei. Se vor desfăşura lucrări la cămin şi la cantină, iar aceste vor fi închise în perioada respectivă. Cred că după aceste lucrări vom putea să prezentăm nişte condiţii de calitate. Pe perioada reabilitării, copiii vor fi relocaţi către alte cămine din apropiere. La căminele unde nu este cantină, se va apela la serviciul de catering. Urmează să se trecă la etapa de licitaţie. Nu se ştie când vor începe lucrările, dar ar trebui să fie finalizate până la sfârşitul anului 2024. Ţinând cont de amploarea lucrărilor, nu ştiu daca o sa se finalizeze până atunci", a transmis Flavius Boian, directorul CNSH.

Taxa la cămin este de 75 lei pe lună, raportat la 30 de zile lucrătoare. De asemenea, copiii plătesc 22 lei pe zi la cantină pentru a beneficia de trei mese.

Vizualizări: 1,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: