Mirel Rădoi amenință cu demisia: "Probabil că nu mă mai apucă geaca!"

Universitatea Craiova a pierdut la limită meciul de pe terenul lui FC Argeș, scor 0-1, din cadrul etapei cu numărul 13 în Liga 1. Mirel Rădoi a amenințat cu demisia la conferința de presă de după meciul cu FC Argeș.

Oltenii au căzut pe locul 6 în clasament, la 9 puncte în spatele liderului Farul, care are 27 de puncte. La flash-interviul de după meci, Mirel Rădoi a avut un discurs foarte dur, pe care l-a continuat și la conferința de presă.

Antrenorul și-a avertizat elevii că va pleca de la echipă dacă Universitatea Craiova va continua să coboare în clasament. "Dacă vor continua etapele așa, îmi fac bagajul și am plecat în secunda doi. Eu n-am venit aici să termin pe locul 7-8-9. Eu n-am cum să accept așa ceva. O să las deoparte vorba 'Căpitanul părăsește ultimul corabia'. Prefer să stau acasă. În momentul în care întâlnești o echipă cu cuțitul la os, trebuie să te ridici măcar la același nivel", a declarat Rădoi.

Pe lângă scenariul plecării de pe banca tehnică, Rădoi a vorbit și despre soluția renunțării la unii jucători din lotul actual.  "or fi anumiți jucători care nu vor mai fi. E greu să trimiți pe cineva la echipa a doua, pentru că nu avem alții. Va trebui să remediem situația  până în iarnă. Ca să mai și glumim, probabil că nu mă mai apucă geaca. Să cad pe locul 9 cu Universitatea Craiova n-am cum. Suporterii vin și îngheață, trebuia să ne huiduie o țară întreagă, nu doar tribuna a doua. Am atât de multe de spus, încât mi-e că s-ar putea să vă amendeze CNA-ul, dar încerc să mi le blochez", a mai spus Rădoi.

Vizualizări: 2,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: