Meciul de handbal feminin, fără spectatori, dar transmis la tv

Meciul de handbal feminin dintre CSM Târgu Jiu şi  Naţional Râmnicu Vâlcea, care trebuie să se dispute fără spectatori, se va transmite la TV de către televiziunea locală Accent Tv. Oficialii s-au supus astfel prevederilor legale recente, dar oferă şi posibilitatea suporterilor de handbal de a urmări acest joc.

Meciul de handbal feminin CSM Târgu Jiu şi Naţional Râmnicu Vâlcea este programat pentru joi 12 martie, de la ora 18.00.   

Partida din etapa a 17-a din Divizia A, Seria C, se va disputa fără spectatori, dar va fi televizat. Suporterii echipei şi iubitorii de handbal din Târgu Jiu au ocazia să le vadă la lucru pe elevele lui Liviu Andrieş în transmisiune directă la postul local de televiziune ACCENT TV.

„Ca răspuns la adresa înaintată de Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, privind organizarea meciului de handbal dintre CSM Târgu Jiu şi Naţional Râmnicu Vâlcea în data de 12 martie şi având în vedere masurile adoptate de autorităţile competente la nivel naţional şi judeţean în contextul epidemiologic global, infecţia cu COVID-19, şi ca urmare a recomandării DSP Gorj, vă aducem la cunoştinţă că meciul programat pentru ora 18.00, în data de 12 martie, se va disputa fără spectatori”, a  anunţat  oficial  CSM Târgu Jiu.

În urma estimărilor de risc efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Gorj, evenimentul de la Sala Sporturilor a fost catalogat ca fiind de risc moderat, care nu exclude însă un risc de apariţie a propagării şi emiterii infecţiei cu COVID-19, motiv pentru care se recomandă să nu participe spectatori la acest meci.

 Activitățile cu mai puțin de 1000 persoane se aprobă, dar  numai cu acordul DSP. Măsurile au intrat în vigoare de pe 8 martie și sunt valabile până la 31 martie, când se va face o nouă evaluare a situației, în funcție de evoluția infecțiilor cu Covid-19 (Coronavirus).

Vizualizări: 431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: