Meci dificil pentru baschetbaliștii lui Adrian Roșu

Echipa de baschet masculin CSM 2 Târgu Jiu, care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin s-a deplasat la Ploiești. Gorjenii vor disputa acolo meciul din etapa a 23-a, cu CSM 2 Petrolul Ploiești.

Va fi un meci dificil pentru baschetbaliștii lui Adrian Roșu, care încep returul din grupa echipelor satelit pe terenul grupării de pe locul 2, CSM 2 Petrolul Ploiești. Gorjenii nu se sperie de locul ocupat în clasament de formația gazdă și au plecat la Ploiești cu gânduri pozitive,  anunțat site-ul oficial. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu, care vin după câteva meciuri bune în ultima perioadă, s-au pregătit intens pentru duelul cu prahovenii. Adi Roșu este convins că băieții săi se vor mobiliza pentru confruntarea de la Ploiești.

”Ceea ce îmi doresc este să continuăm baschetul pe care îl jucăm în ultima perioadă. Suntem pregătiți de joc și mergem la Ploiești cu gânduri pozitive. Bineînțeles va conta foarte mult cum ne vom adapta la meci, dar noi, pe parcursul acestei săptămâni, ne-am pregătit foarte bine pentru planul lor de joc și vom da tot ce avem mai bun la Ploiești”, a declarat, pentru site-ul oficial, antrenorul Adrian Roșu.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN

EDIȚIA 2023-2024

FAZA II / GRUPA ECHIPE SATELIT

ETAPA 23

PLOIEȘTI, SALA SPORTURILOR OLIMPIA

DUMINICĂ, 7 APRILIE 2024, ORA 17.00

LIVE PE FRB TV

CSM 2 PETROLUL PLOIEȘTI – CSM 2 TÂRGU JIU

Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: