Masa de Crăciun, de-a gata. Prețuri!
Restaurantele din Târgu Jiu au lansat ofertele pentru mâncarea tradițională de Crăciun. Bucătarii pregătesc sarmale, platouri cu tot felul de bunătăți, cozonac. Deja sunt preluate comenzi pe bandă rulantă, urmând ca mâncarea să fie livrată în seara de Ajun.
Ofertele pornesc de la 500 de lei. Pachetul de Crăciun conține cotlet de casă afumat, tobă, caltaboș, șuncă, salata boeuf, ouă umplute, sarmale, piftii, turtă, friptură, cozonac.
Mâncărurile pot fi comandate și separat, în funcție de pofta fiecăruia. Livrările se fac în ziua de Ajun.
Telefoanele au început să sune și la cei care se ocupă de deserturi. O gorjeancă din Dănești devenită cunoscută pentru pâinea cu maia și alte bunătăți la cuptor a anunțat deja lista dulciurilor pe care le va pregăti de sărbători. Cozonacul cu maia costă 70 de lei, cojile de nucă umplute sunt 75 de lei kilogramul, iar turta dulce este 35 de lei. Are la vânzare și coji de nucă goale și aluat de turtă dulce pentru cine vrea să le prepare acasă.