Magic Christmas Show la Magic FM și primul avion ambulanță

În fiecare decembrie, Magic FM devine cu adevărat "radioul lui Moș Crăciun", îmbinând muzica și spiritul sărbătorilor pentru a aduce lumină în inimile ascultătorilor. În acest an, pe 12 decembrie, radioul Moșului a organizat un eveniment cu totul special: un concert caritabil dedicat sprijinirii Asociației Blondie și achiziționării primului avion ambulanță din România.

Bucureștiul a fost martorul unei serii magice de evenimente, într-o atmosferă festivă în care oamenii de toate vârstele s-au bucurat de un maraton al cântecelor de sezon, reinterpretate într-un mod special și interpretate live de Bucharest Jazz Orchestra, sub bagheta dirijorului Simona Strungaru. Artiști precum Adi Istrate, Alina Eremia, Minelli, Florian Rus, Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Andrei Ursu (Wrs), INNA, Olivia Adams, Nicole Cherry, Mihai Georgescu, Miki, Florin Ristei și Horia Brenciu au contribuit la atmosfera magică a serii.

Momentul culminant al serii a fost anunțat de Liana Stanciu și Adelina Toncea, fondatoarea Asociației Blondie, care au urcat pe scenă pentru a dezvălui că s-a reușit strângerea sumei impresionante de peste 100.000 de euro. Această sumă va fi folosită pentru achiziționarea primului avion ambulanță din România, o inițiativă menită să ofere tratament de specialitate copiilor aflați în nevoie. Detaliul emoționant este că avionul va fi roz, simbolizând speranța și culoarea pielii copiilor sănătoși.

Conceptul "Rozul Blondie" devine astfel un simbol al reușitei acestui vis, reprezentând un pas important spre normalitate și oferind speranță pentru un număr tot mai mare de copii, care vor avea acum o șansă la tratament de specialitate și, implicit, o șansă la viață.

Magic Christmas Show a reușit să aducă magia în mijlocul oamenilor, încălzind inimile și mobilizându-i să acționeze împreună pentru un scop nobil. Spectacolul a fost o explozie de zâmbete, voie bună, dans, emoții, lacrimi de bucurie și adevărat miracol. A fost, în definitiv, un eveniment dedicat fericirii și generozității, arătând că puterea muzicii și a comunității poate aduce schimbări semnificative în viețile celor aflați în dificultate.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: