4 motive pentru care trebuie să apelezi și tu la tichetele culturale. Beneficiile pe care le aduc oricărui antreprenor

Odată cu trecerea timpului, activitățile culturale de orice gen au început să dispară din preferințele oamenilor. Prin urmare, în zilele noastre se pun la dispoziție diferite tichete oferite la locul de muncă, care să permită acestora accesul gratuit, pe baza sumei pe care o dețin, în diverse instituții. Dacă și tu vrei să-ți surprinzi angajații cu diferite bonificații, iată o soluție foarte frumoasă pe care o poți pune în aplicare. În rândurile ce urmează, vom vorbi despre această opțiune și despre ce îți oferă ea.

Iată câteva idei pe care trebuie să le știi, dacă vrei să apelezi și tu la acest serviciu:


1. Poți alege bugetul în funcție de evenimentul dorit

Un prim aspect pe care trebuie să-l ai în calcul este legat de suma pentru care poți opta, atunci când vine vorba de tichetele culturale. Aceasta poate să fie de 210 lei lunar sau 420 lei per eveniment, reflectând, astfel, atenția ta față de diversitatea preferințelor și nevoilor angajaților. Opțiunea de a oferi un buget periodic, le permite oamenilor care lucrează pentru tine să aleagă orice variantă doresc. În acest fel, îi vei încuraja să exploreze diferite activități pe tot parcursul anului.

2. Beneficiezi de o procedură simplă pentru a obține aceste tichete

Pentru a putea obține aceste vouchere, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul online de pe pluxee.ro. Ulterior, te va contacta un consultant pentru a discuta în detaliu despre tot ce implică această procedură. Și, nu în ultimul rând, dacă te-ai hotărât că vrei să accepți ofertele pentru tichetele culturale, mai trebuie doar să semnezi contractul, iar apoi vei intra în posesia cardurilor dedicate pentru angajații tăi. Acest lucru eficient face ca implementarea sistemului să fie rapid și ușor pentru companii.

3. Angajații tăi au parte de  o gamă variată de activități din care pot alege

Mai mult, trebuie să mai știi și faptul că angajații tăi au libertatea de a alege între achiziționarea cărților pentru a-și îmbogăți cunoștințele și imaginația sau între biletele pentru a merge la piese de teatru sau pentru a viziona un film bun la cinema. Așadar, prin utilizarea acestui serviciu, le poți oferi oamenilor tăi posibilitatea de a face ceea ce la place și de a se relaxa după orele de muncă. Prin urmare, tichetele culturale devin un lucru esențial pentru tine, atât pentru a-ți stimula staff-ul, cât și pentru a-i oferi posibilitatea să își aloce timp pentru ceea ce-i place să facă după o zi de lucru.

4. Te ajută să păstrezi angajații buni în companie pe termen lung

Nu în ultimul rând, în ziua de astăzi, păstrarea angajaților buni din compania ta devine o provocare tot mai mare. Dacă unei persoane nu îi place cum este plătită sau apreciată la locul de muncă, își poate da demisia foarte ușor și poate pleca la întreprinderile concurente. Prin urmare, dacă vei aplica și tu oferirea tichetelor culturale, acest lucru poate fi un factor decisiv în păstrarea celor mai buni oameni din cadrul firmei tale, iar aceștia vor fi mai puțin tentați să caute alte oportunități, dacă se simt susținuți și apreciați de către tine.

În concluzie, tichetele culturale oferă atât beneficii ce privesc stimularea activităților culturale, cât și oportunitatea pentru a avea o relație cât mai solidă cu angajații tăi. Tu te-ai gândit să le oferi un astfel de beneficiu?

Sursa foto: pexels.com

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: