Magazin Profi din Târgu Jiu, amendat de OPC

Comisarii din cadrul CJPC Gorj au efectuat, în cursul zilei de ieri,  o acțiune de control la un punct de lucru de pe raza municipiului Târgu Jiu ce aparține Profi Rom Food SRL. Această acțiune de control a fost efectuată ca urmare a cercetării unei sesizări ce a fost formulată on-line de către un consumator.

Principalele abateri descoperite: erau expuse la comercializare diverse produse alimentare ce erau păstrate la temperaturi necorespunzătoare; erau expuse produse alimentare într-un agregat frigorific ce nu asigura temperaturile de păstrare; expunerea la comercializare a unor produse alimentare congelate ce prezentau arsuri de congelare și strat de gheață în exces.


Pentru aceste abateri, operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 15.000 lei. De asemenea, a fost interzisă utilizarea unui agregat frigorific până la remedierea deficiențelor constatate și a fost dispusă măsura de OD (oprire definitivă a comercializării și retragerea din circuitului consumului uman) pentru produse alimentare în valoare totală de peste 1.400 lei.

Galerie foto




Vizualizări: 3,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: